Loop tijdens deze rondleiding samen met een voormalig bewaker die onder meer in de koepel gewerkt heeft door de koepelgevangenis. Tijdens deze tour van ongeveer 60 tot 90 minuten verteld deze bewaarder allerlei verhalen over de koepel en hoe het nu in zijn werk ging toe hier nog gevangenen zaten.

Omdat deze rondleiding enkel voor kinderen is zijn volwassenen niet toegestaan tijdens deze rondleiding. Deze kunnen plaats nemen in het koepelcafe voor een drankje (en hapje)

Bij de rondleiding van 16:00 uur is er ook een snack arrangement te boeken. Na de rondleiding ontvang je dan een patatje met een snack (kroket, frikandel of kaassoufle) Boek dit arrangement voor een kleine meerprijs en sluit de dag bijzonder af.

HELAAS IS HET VOOR MINDERVALIDEN NIET MOGELIJK MEE TE DOEN MET DE RONDLEIDING. STUURT U ONS EEN EMAIL ALS U TOCH DE KOEPEL WILT BEZOEKEN, INFO@KIJKENINDEKOEPEL.NL

De rondleiding is uitsluitend voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.

TICKET WINKEL

14 augustus

De rondleiding is uitsluitend voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.

Parkeren kan gratis op eigen terrein. Rij via de openstaande blauwe deuren naar boven om te parkeren. De ingang bevindt zich hier ook nabij Wij verzoeken u om dit te doen, en niet in de woonwijk te parkeren.

Eigen consumptie is niet toegestaan, er is koffie, thee en frisdrank aanwezig.