Kruip in de huid van Giel, Thomas en Stefan toen ze voor hun youtube kanaal de Koepelgevangenis van Arnhem bezochten. Tijdens hun spel moesten de Bekende Nedelanders de goudstaven uit de kluis zien te bemachtigen. Aan de heren de taak om de koepel te bewaken en de roof te voorkomen.

Tijdens de tocht door de koepel ga je onder leiding van een van onze medewerkers die bij de opnames aanwezig was op ontdekkingstocht naar de plaatsen uit de bekende youtube serie. Zie de plek waar Ruben Nicolai zich verstopte en in een vuurgevecht belande. De plek waar de 3 heren de wacht hielen, en waar ze sliepen en ga zo maar door.

In ongeveer 45 minuten zie je al deze plekken en krijg je ook nog eens uitleg over de koepel, want dit was ruim 130 jaar een gevangenis. Leerzaam en leuk zijn de kernwoorden voor deze bijzondere rondleiding.

Deze rondleiding bevat spelelementen die gericht zijn op de jeugdige deelnemers.

HELAAS IS HET VOOR MINDERVALIDEN NIET MOGELIJK MEE TE DOEN MET DE RONDLEIDING. STUURT U ONS EEN EMAIL ALS U TOCH DE KOEPEL WILT BEZOEKEN, INFO@KIJKENINDEKOEPEL.NL

Deze rondleiding is geschikt vanaf +/- 7 jaar

TICKET WINKEL

17 augustus

Parkeren kan gratis op eigen terrein. Rij via de openstaande blauwe deuren naar boven om te parkeren. De ingang bevindt zich hier ook nabij Wij verzoeken u om dit te doen, en niet in de woonwijk te parkeren.

Eigen consumptie is niet toegestaan, er is koffie, thee en frisdrank aanwezig.