Welke rondleiding?
Youtube Rondleiding

Kruip in de huid van Giel, Thomas en Stefan toen ze voor hun youtube kanaal de Koepelgevangenis van Arnhem bezochten. Tijdens hun spel moesten de Bekende Nederlanders de goudstaven uit de kluis zien te bemachtigen. Aan de heren de taak om de koepel te bewaken en de roof te voorkomen.

Loop tijdens deze rondleiding van circa 45 minuten langs de bekende plekken uit de youtube filmpjes en zie de attributen welke gebruikt zijn tijdens de opnames

Kinderrondleiding

Loop tijdens deze rondleiding samen met een voormalig bewaker die onder meer in de koepel gewerkt heeft door de koepelgevangenis. Tijdens deze tour verteld deze bewaarder allerlei verhalen over de koepel en hoe het nu in zijn werk ging toe hier nog gevangene zaten.

Omdat deze rondleiding enkel voor kinderen is zijn volwassenen niet toegestaan tijdens deze rondleiding. Deze kunnen plaats nemen in het koepelcafe voor een drankje (en hapje)

 

 

 

Reguliere rondleiding

Een Rondleiding door deze historische gevangenis van Arnhem is mogelijk! Met regelmaat openen wij op reservering de poorten van de gevangenis. Nog geen plannen? Dit is je kans om op een plek te zijn met zoveel geschiedenis.

Deze rondleiding is geschikt vanaf de leeftijd van 8 jaar

We voegen van deze rondleiding regelmatig nieuwe data toe, mocht u op de huidige data niet kunnen kijkt u dan op een later moment nog eens of er nieuwe data zijn toegevoegd.